Disa nga shërbimet dhe produktet tona

 • Shtëpi Druri

  Kompania Jeton Comerc bën perpunimin e dhe ndërtimit e shtëpive nga druri.
 • Materiale Druri

  Me vilat nga druri kemi një moto 'të zgjidhni drurin e duhur për ndërtimin e një shtëpie'.
 • Dyer & Dritare

  Me vilat nga druri kemi një moto 'të zgjidhni drurin e duhur për ndërtimin e një shtëpie'.
 • Skicimi & Implementimi

  Me vilat nga druri kemi një moto 'të zgjidhni drurin e duhur për ndërtimin e një shtëpie'.
 • Dizajn & Planifikimi

  Ne do t'ju ndihmojmë të arrini rezultatin që keni ëndërruar.

 • Zgjidhje të personalizuara

  Zgjidhje individuale, estetikisht mahnitëse për klientët.

1
Ndërtues profesionistë
2
Materialet më të mira prej druri
3
Ndërtim me shpejtësi të lartë
4
Garancia e qëndrueshmërisë
5
Qasje individuale
6
Shërbimi VIP
DRURI JONË

Çfarë materialesh përdorim

Dru Oak 25mm

Aspen 35mm

Birch 20mm

Dru Pine 30mm