Më të mirët për shtëpi druri

Zgjidhje individuale, estetikisht mahnitëse për klientët.

Keni ndonjë pyetje?
+38344951554

alt

Besueshmëri

00

alt
alt
alt
alt
alt

Excellent
Customer Service

alt
Rrugëtimi jonë

Kush jemi ne?

Kompania JetonComerc është themeluar në vitin 1990 ,fillimet e para ka funksionuar me sharrimin e drurit, pastaj me prodhimin dhe përpunimin e drurit i cili quhet brej(çam) i cili kryesisht perdoret për kulme të shtëpijave. Me kalimin e viteve kompania jonë ka sjellur risi në trgun vendorë me produkte druri dhe ndërtime kualitative , duke krijuar besueshmeri dhe profesionalizum tek klientët tanë.

 • Kualitet i lartë dhe cilësi e garantuar.

 • Materiale dhe lëndë të para të zgjedhura me kujdes.

Përvojë 30 vjeçare duke ofruar produkte dhe ndërtime me cilësi të lartë në të gjithë Kosovën dhe më gjerë.

alt
alt
alt

Fokusi ndaj klientit

Klientët na zgjedhin për thjeshtësinë e komunikimit dhe për të kuptuar se çfarë është e nevojshme në kërkesat e tyre.

 • 30

  +

  Vite eksperience

 • 1,500

  +

  Klientët tanë

 • 500

  +

  Projekte të dizajnuara

 • 250

  +

  Projekte të përfunduar

Ndërtimi i një shtëpie është një nga gjërat më të mëdha që mund të bëni për familjen tuaj.

alt

Që nga viti 1990 jemi duke ju ofruar kualitet në produktet dhe shërbimet tona.

Ne kemi një angazhim për cilësinë dhe stilin duke kombinuar mjeshtërinë tradicionale me teknologjinë e re.

TESTIMONIAL

Words From Our Customer

Lorem Ipsum available, but the majority have suffered dimply free text Suspe ndisse suscipit sagittis dolore magna aliqua ipsum quia

 • 00

  +

  Vite eksperience

 • 00

  +

  Klientë të kënaqur

 • 00

  +

  Projekte të përfunduar

 • 00

  +

  Çmime të marra

Keni pyetje mos ngurroni të na shkruani

 • Numri i telefonit

  +38344951554C

 • Adresa

  Rr. Deshmoret e Kombit 31000 Istog, Kosovo